Top 10 Trupe Fete

de 10554 ori

Top 10 Trupe Fete

1. Spice Girls
Formaţia britanică de fete, Spice Girls , fondată în 1994, a cunoscut succesul după lansarea primului single, “Wannabe”, în 1996, acesta situându-se pe primul loc în topurile muzicale din 30 de țări. În cinci ani de existență, trupa a vândut 55 de milioane de albume. Trupa s-a destrămat în februarie 2001.

2. TLC
TLC a fost una dintre formaţiile cele mai de succes ale anilor ’90. Între anii 1992 şi 2003, grupul de fete a adunat patru discuri de platină şi cinci Grammy Awards.Trupa, compusă iniţial din Tionne “T-Boz” Watkins, Lisa “Left Eye” Lopes şi Rozonda “Chilli” Thomas, este considerată a fi trupa cu cele mai mari vânzări din toate timpurile, după Spice Girls.

3. The Pussycat Dolls
Pussycat Dolls și-a început cariera drept trupă de dans burlesque. Inițiat de coregrafa Robin Antin în anul 1993, formația a realizat o serie de reprezentații artistice timp de șase ani în Los Angeles, California, până în anul 2001.

4. Destiny’s Child
Celebra trupă americană R&B, Destiny’s Child este o trupă de fete americană de R&B și pop. Original un cvartet, a devenit în cele din urmă un trio, care consta în Beyonce Knowles, Kelly Rowland, și Michelle Williams. Destiny’s Child au vândut 100 de milioane de înregistrări în toată lumea, astfel devenind cea mai de succes trupă de fete.

5. Little Mix
Little Mix au câştigat concursul X Factor UK din 2011 şi au continuat de atunci să se ridice uşor uşor pe piaţa muzicală şi le-a ieşit destul de bine

6. Girls’ Generation
Girls’ Generation este o trupă de fete din Coreea de Sud , care a apărut pentru prima dată la Mnet School of Rock în Iulie 2007. Acestea sunt cunoscute în Japonia ca Shoujo Jidai

7. Haim
HAIM este o trupă formată din trei surori talentate din California, nominalizate la ”BBC Sound of 2013”, concurs pe care apoi l-au şi câştigat.

8. The Saturdays
Trupa de fete vesele, The Saturdays și-a început cariera muzicală la începutul anului 2008, când a participat la seria de concerte susținută de grupul muzical Girls Aloud pentru a-și promova albumul Tangled Up.

9. Fifth Harmony
Fetele s-au întâlnit în cadrul concursului X Factor US, iar formaţia a fost înfiinţată sub aripa lui Simon Cowell. Trupa este alcatuită din membrele Allyson Brooke Hernandez , Normani Kordei Hamilton , Lauren Michelle Jauregui , Karla Camilla Cabello şi Dinah Jane Hansen.

10. The Lylas
Pentru cei care nu ştiau, Bruno Mars are patru surori frumoase, toate modele în Filipine. Ei bine, pe lângă cariera de modele, fetele sunt şi cântăreţe şi fac parte din trupa The Lylas.