Despre Marian Haiducu'

Marian Haiducu’’ a făcut parte timp de 18 ani din proiectul HAIDUCII, fiind cofondatorul și vocea trupei pe toată perioada în care aceasta și-a desfășurat activitatea (până în 2018).

În formula Haiducii a câștigat premiul BEST ETNO MTV MUSIC AWARDS care a venit ca recunoaștere a valorii trupei. În prezent, Marian Haiducu’’ își desfășoară activitatea muzicală atât ca proiect solo, cât și în varianta 3 HAIDUCI.

A participat la binecunoscutul show de televiziune TE CUNOSC DE UNDEVA de la Antena 1, unde i-a impresionat atât pe jurați, cât și pe telespectatori, făcând față cu brio celor mai aspre provocări, intrând cu succes în pielea personajelor atribuite.

Experiența sa de scenă își pune amprenta la fiecare spectacol la care participă, interacționând foarte mult cu publicul, prestând de cele mai multe ori chiar din mijlocul mulțimii. Marian Haiducu’ se numără astăzi printre artiștii de succes ai folclorului românesc cu prestație 100% LIVE, interpretând atât compoziții propri (Frunzuliță matostat; Lele, Lele; Aoleu, mândrele mele, etc.), dar cântând de asemenea cu mândrie melodii arhicunoscute din folclorul autohton (Foaie verde, cinci chiperi, Bine-i șade mesei mele, Coace, Doamne, prunele. Eu beau vinul cu borcanul, Constantine, Constantine, etc.).

Marian Haiducu’ se poate mândri totodată și cu faptul că este autorul propriilor creații (muzică și text).

Realizările mele

Rezervări evenimente