Despre Proconsul

În 1984, am început să cântăm, din pură pasiune pentru muzică, sub numele de “Take Five”, pe un vapor din Suedia. După 5 ani, ne-am dat seama că vrem să facem asta la un nivel mai înalt și am lansat, în anul 1999, piesa Barosanul, dar și alte piese originale. Tot în anul ăla am devenit PROCONSUL.

Anul 2000 a fost unul foarte intens pentru noi. Am fost nevoiți să ne vindem o parte din instrumente, pentru că ne confruntam cu probleme financiare. Tot atunci lansam “Cerul”, cel mai mare hit al nostru, și luam Cerbul de Aur. Noroc cu Dragoș Dincă, că a venit cu ideea să ne înscrie.

De-a lungul anilor, am schimbat câțiva membri, iar cel mai nou membru al trupei s-a alăturat nouă chiar anul ăsta. Cu toții am rămas prieteni și încercăm să ținem pe cât posibil legătura.

2015 a fost un an frumos, în care am participat la diverse proiecte, am lansat piesa „Aici cu mine”, cu Andra și Ștefan Bănică Jr., am lansat piesa „Un Om Mai Bun” și am dat start campaniei #UnOmMaiBun, prin care am dorit să tragem un semnal de alarmă, cu privire la societatea în care trăim.

Am fost ambasadori Star Of Hope în România și am ajutat la strângerea de fonduri pentru a susține educația copiilor cu dizabilități din Iași, am susținut un concert caritabil în Londra, iar la final de an am lansat colindul „Lumină de Crăciun”, alături de  Connect-R, Raluka și Rucsy (Blaxy Girls).

Realizările noastre

Rezervări evenimente